The innovation for golfers and golf courses +31 85 0076 076
13 September 2021

The Tourer lower impact on the course

The GSC Tourer is not only an excellent alternative to the golf baby carriage: it also lowers the impact on the course. So not only do you move faster, but the turf stays as it should for longer..

Tot 82% minder impact

Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van de EziGolf Tourer tot 82% minder impact heeft op de baan, in vergelijking tot de traditionele golfbuggy. De nieuwste golfinnovatie onderscheidt zich daarmee op een unieke wijze, waar golfbanen plezier aan beleven. Sta jij binnenkort op de Tourer?

 

Ontdek de EziGolf Tourer

Dankzij de snelle leercurve weet je - gemiddeld na slechts vijf minuten - precies hoe je de Tourer hoort te bedienen. Hij is Ezi te besturen, makkelijk in balans en geeft een veilig gevoel. Voor jong en oud.

Bovendien is de Tourer een uitkomst voor eenieder die het lastig vindt om 9 of 18-holes te voltooien: voel je minder snel vermoeid én blijf in de buurt van de groep, zonder dat je een golfbuggy nodig hebt. Ervaar het gevoel van vrijheid en de unieke beleving die de Tourer met zich meebrengt.

Meer over de Tourer
Meer nieuws.

The Netherlands - Golfparc De Haenen - Teteringen

Tourers for rent on the golf course of Breda

GSC Tourer at the PGA in Orlando

The GCS Tourer is on display in Orlando at the International PGA Show, where the future of golf will largely be decided.

The Netherlands - Golf course Delfland - Schipluiden

The first Tourers available on the track in the Netherlands

Interested in our Tourer or becoming a dealer?

Contact us

We would be happy to tell you more about the Tourer. 

gsceuropeteam-02.jpg
We will be happy to assist you! The GSC Europe advisors

Robert, Alexander & Job

+31850076076 INFO@GSC-EUROPE.COM Contact us